Kto zvládol kauzu Jankovská lepšie? Pellegrini alebo Čaputová?

Most-Híd štátnu tajomníčku Moniku Jankovskú neodvolá. Gál nebude riskovať stabilitu koalície, lebo do volieb je ešte pol roka, hovorí komentátor Peter Javůrek v podcaste Počúvajte pravdu. „Prezidentka Zuzana Čaputová výzvou na odchod Jankovskej išla o krok ďalej ako premiér Peter Pellegrini, pričom zdôvodnenie nechala visieť vo vzduchu,“ povedal Javůrek. Zdôraznil však, že politickú zodpovednosť má v tomto prípade strana Smer a jej politické vedenie. V podcaste komentujeme aj oslavy 75. výročia SNP.

31.08.2019 06:00
debata (167)

Podcast: Extrémny liberalizmus je nezmysel. Prečo ním straší Andrej Danko? Ako sa skončí kauza Jankovská? Odíde z postu štátnej tajomníčky sama, ako to chce Peter Pellegrini? Prečo Most-Híd nekoná a čaká na rozhodnutie Smeru?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

167 debata chyba
Viac na túto tému: #Monika Jankovská #podcast #threema #sms komunikácia Mariana Kočnera #Počúvajte Pravdu