Sulík hrá vabank, Fico ustupuje, Harabin prichádza

Slová o spájaní sa opozície sú len rozprávkou pre voliča. „V skutočnosti opozičné strany bojujú o život a o každého voliča,“ hovorí v podcaste Počúvajte pravdu komentátor Peter Javůrek. Najväčší vabank podľa neho hrá predseda SaS Richard Sulík.

07.09.2019 06:00
debata (90)

PODCAST: Kauza Jankovská má politické rozuzlenie, pravdu sa však dozvieme od vyšetrovateľov. Ktoré opozičné strany bojujú o prežitie? Je Sulík diktátor alebo číta Machiavelliho? Zmení politickú šachovnicu Harabin?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Nečakané zvolanie mimoriadneho snemu, ktorý ho má potvrdiť na poste šéfa liberálov, označil komentátor denníka Pravda za hazard s voličskou základňou strany. „Kritici lídra SaS ho nedokážu poraziť, ale víťazstvo mu nepriznajú,“ dodáva Javůrek. Podľa neho je napätie aj v Smere, kde sa rozhoduje o lídrovi na kandidátke do parlamentných volieb. „Ak to bude Peter Pellegrini, tak je to najlogickejšie riešenie, ktoré môže stranu zachrániť,“ povedal komentátor s tým, že to neznamená porážku Roberta Fica ale jeho ústup. V podcaste komentujeme aj kauzu Moniky Jankovskej ako aj rozhodnutie Štefana Harabina nekandidovať za šéfa Najvyššieho súdu.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

90 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Richard Sulík #podcast #Peter Javůrek #Počúvajte Pravdu #SASKA