Fico: Ak budeme mať rozum, zostavíme aj ďalšiu vládu

Kto bude vládnuť po voľbách, ktoré budú koncom februára 2020? Médiá špekulujú najmä nad krkolomnou 7-koalíciou zostavenú z opozičných strán a nových subjektov. Aktuálna koalícia nemá v prieskumoch takú silu, aby mohla vládnuť ďalej. Napriek tomu si líder Smeru Robert Fico verí, že bude vládnuť ďalej. Hovorí o tom, že treba použiť "rozum".

10.09.2019 06:00
debata (297)

VIDEO: Pozrite si, čo Fico najnovšie povedal na adresu jeho politických rivalov. Servítku pred ústa si vôbec nedával. Naznačil tiež, že má plán, ako bude vládnuť ďalej. Viac si pozrite vo videu.

Video

Fico sa o zatiaľ nejasnom pláne vládnuť ďalej aj po budúcoročných zmienil cez víkend. Video zverejnil Smer na sociálnej sieti. Fico sa v ňom vyjadril krátko po tom, ako zarezonovala aféra, v rámci ktorej Fico okomentoval výroky poslanca ĽSNS Miroslava Mazureka. Na adresu Mazurekových výrokov o Rómoch Fico povedal, že Mazurek povedal len to, čo si myslí takmer celý národ. Za výroky na adresu Rómov Mazurek prišiel po verdikte súdu o kreslo poslanca NR SR. Fico však zároveň dodal, že Smer je strana s jasnou protifašistickou orientáciou.

Fico vo videu spomenul aj Miroslava Beblavého zo strany Spolu a spochybnil jeho interpretáciu, že je novým politikom. Zároveň sa vyjadril na adresu Beblavého vulgárnejším spôsobom. Beblavý reagoval tým, že zdielal video Fico a reagoval naň nasledovaným komentárom. „Výnimočne zdieľam video tohto pána, pretože som nenašiel lepší pedagogický materiál, aký je rozdiel medzi starou a novou politikou. Stará politika okrem nadávania a čoraz väčšej agresivity nevie Slovensku nič ponúknuť. Vy by ste už od všetkého chceli mať pokoj, len obava z nastolenia spravodlivosti vás tam drží,“ dodal Beblavý na sociálnej sieti.

,,Pokojne ma posielajte do r..., pán Fico,... Foto: Pravda
Miroslav Beblavý ,,Pokojne ma posielajte do r..., pán Fico, chápem, že je to len výraz vášho rastúceho zúfalstva," reagoval na Ficove slová Miroslav Beblavý.

© Autorské práva vyhradené

297 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #parlamentné voľby 2020