Partneri či sokovia? Truban sa bije o voliča s Kiskom, Matovič s Hlinom

V opozícii to päť mesiacov pred voľbami vrie. V strane SaS Richarda Sulíka je rozkol a zvyšok opozície sa medzi sebou preťahuje o voličov. Drogová aféra zrejme ublížila šéfovi Progresívneho Slovenska Michalovi Trubanovi. Toho za kauzu kritizoval aj Andrej Kiska (Za ľudí). Kiskovej strane následne preferencie vzrástli a Trubanovej klesli. Igor Matovič zase láka k sebe kresťanských voličov. Zvolal tlačovku, na ktorej povedal, že chce pomôcť KDH a vyzval ich, aby zrušili ponuku pre Progresívne Slovensko a Spolu v súvislosti s registrovanými partnerstvami. Líder KDH Alojz Hlina reagoval okrem iného slovami: "Matovič nás chce milujúcim úsmevom zarezať." Na politickú scénu zároveň prichádza nový hráč v podobe Tomáša Druckera a jeho stranou Dobrá voľba. Popri tom koalícii napriek strate väčšiny v parlamente prechádzajú kľúčové zákony zo sociálneho balíčka, na čo upriamuje pozornosť predseda Smeru Robert Fico. Politika patrila uplynulý týždeň k ťahákom aj na TV Pravda. Pozrite si TOP 10 videí uplynulého týždňa či už z oblasti politiky, ekonomiky ale aj nových relácií na TV Pravda.

22.09.2019 06:00
debata (102)
Video

1.

Ako to dopadne v SaS? Prečo opozícia dáva ruky preč od Druckera? Ako ublížila drogová kauza Trubanovi? Pomohla Kiskovi? Môže mať Fico reálny plán ako opäť zostaviť vládu? Pozrite si, ako turbulentný vývoj na politickej scéne päť mesiacov pred voľbami hodnotí pre TV Pravda politický analytik Ján Baránek.

***

Video

2.

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová zrušila svoje pozastavenie členstva v SaS. Potvrdil to líder strany Richard Sulík. Podľa jeho slov bude dvojkou na jeho návrhu kandidátky do budúcoročných parlamentných volieb. Jednotkou bude samotný Sulík. Predseda SaS odmietol komentovať vnútrostranícke pomery a špekulácie o rozkole.

***

Video

3.

„Ja si nemylím, že by mali kresťanskí demokrati zasvätiť svoj boj, bojom proti gayom,“ povedal predseda KDH Alojz Hlina.

***

Video

4.

Igor Matovič zvolal tlačovku, na ktorej povedal, že chce pomôcť KDH a vyzval ich, aby zrušili ponuku pre Progresívne Slovensko a Spolu v súvislosti s registrovanými partnerstvami. Líder KDH Alojz Hlina reagoval okrem iného slovami: „Matovič nás chce milujúcim úsmevom zarezať.“

***

Video

5.

Matovič: Neľutujem stretnutie s Kočnerom.

***

Video

6.

Danko ešte do konca roka navrhne nové ministerstvo cestovného ruchu a športu. Danko bol hosťom Zuzany Martinákovej v relácii Ide o pravdu.

***

Video

7.

Vodič je na smiech celému Slovensku: Išiel v Malackách po lávke pre peších.

***

Video

8.

Polícia chytila výtržníka zo zápasu Slovan – Trnava.

***

Video

9.

Kedy začať dávať deťom vreckové a v akej výške? Ako učiť deti narábať s peniazmi a šetriť? V akom veku im založiť prvý účet? Pozrite si reláciu TV Pravda Ide o peniaze.

***

Video

10.

Ukážeme vám mamografiu! Pozrite sa, ako vyzerá najspoľahlivejšie vyšetrenie prsníkov! Pozrite si reláciu TV Pravda Ide o zdravie.

***

© Autorské práva vyhradené

102 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda