Stratí Truban po videách spojencov? Kollár: Len tak ďalej! S kým chcú vládnuť?

Posledné video Progresívneho Slovenska (PS), ktoré zverejnili na svojej FB stránke, postavilo Roberta Fica a Roberta Kaliňáka zo Smeru do polohy bankových lupičov. Opozíciu predstavujú rozhádaní policajti, ktorí nevedia, kto je ich veliteľ. Pointa videa? Zlodeji ušli policajtom, zlí sú aj tí v koalícií aj tí v opozícií. Kto situáciu napokon vyrieši? V závere videa prichádza Michal Truban, predseda PS. Nová tvár a nová strana. Truban sľubuje, že progresívci to vyriešia. Prekročil politický marketing PS pomyselnú hranicu korektnosti? Môžu progresívci svojou politickou komunikáciou získať alebo stratiť? Pozrite si ako video komentovali pre TV Pravda Dušan Jarjabek (Smer), Boris Kollár (Sme rodina) a Martin Poliačik (PS).

28.09.2019 12:00
debata (509)

VIDEO: Pozrite si, ako progresívci spravili z Fica a Kaliňáka bankových lupičov a z opozície neschopných policajtov. Čo Trubanovi odkazuje Boris Kollár (Sme rodina), Dušan Jarjabek (Smer) a aký pohľad má na záležitosť Martin Poliačik (PS)?

Video

Nejde o prvé video Trubana, ktoré vyvolalo ostré reakcie na politickej scéne. Predtým musel Truban vysvetľovať viaceré videá z minulosti, kde sa pochvaľne vyjadroval pred študentami o drogách a to nielen o marihuane alebo aj o LSD. Drogová aféra koalícii PS/Spolu v posledných týždňoch ubrala preferencie, ktoré naopak mierne narástli Kiskovej strane Za ľudí. Kiska po prvotnom otáľaní Trubana za drogový škandál kritizoval.

© Autorské práva vyhradené

509 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Kollár #Michal Truban #Dušan Jarjabek #parlamentné voľby 2020