Exkluzívne: Mika bude na poprednom mieste kandidátky SaS

Podľa najnovších informácií Pravdy Václav Mika, bývalý generálny riaditeľ RTVS, televízie Markíza a rádia Expres, bude na poprednom mieste kandidátky SaS. Pôvodné informácie hovorili o tom, že bude na treťom mieste.

27.09.2019 11:08 , aktualizované: 13:35
Václav Mika Foto: ,
Václav Mika.
debata (80)

Vysokopostavený zdroj z SaS spresnil, že trojkou zrejme nebude, ale dostane jedno z popredných miest na čele kandidátky. Poradie mien sa stále mení, kandidátka zatiaľ ešte nie je uzavretá. Mika by mal byť v strane tímlídrom pre kultúru.

„Ku kandidátke sa vyjadrím až v pondelok,“ reagoval na informácie Pravdy Richard Sulík s tým, že najskôr bude informovať členov strany, až potom verejnosť.

Stručne reagoval aj Václav Mika: „Všetko má svoj čas. Zatiaľ to nemôžem ani potvrdiť, ani vyvrátiť. Ale nie je tajomstvom, že s Rišom Sulíkom mám veľmi dobrý vzťah.“

Václav Mika v roku 2018 kandidoval v komunálnych voľbách ako nezávislý kandidát na post primátora Bratislavy. Kandidátku liberálov bude viesť líder strany Richard Sulík, na druhom mieste má byť europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Ako už Pravda informovala minulý týždeň, na kandidátku SaS sa vracia aj bratislavský župan Juraj Droba.

© Autorské práva vyhradené

80 debata chyba
Viac na túto tému: #Václav Mika #SASKA