NDS upozorňuje na dopravné obmedzenia na diaľniciach D1 a D2

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na dopravné obmedzenia. Týkajú sa diaľnice D1 pred Trnavou a lokálnych opráv vozovky na diaľnici D2.

27.09.2019 20:01
debata

Od pondelka (30. 9.) od 8.00 h bude čiastočne uzatvorený pravý jazdný pruh pravého jazdného pásu diaľnice D1 v úseku medzi Sencom a Trnavou. Dôvodom je sanácia zosuvu svahu. Uzávera potrvá do 24. októbra do polnoci, doprava bude presmerovaná do voľných jazdných pruhov toho istého jazdného pásu.

NDS zároveň od soboty (28. 9.) do konca októbra pristúpi k lokálnym opravám vozovky na diaľnici D2. Práce sa budú týkať časti ľavého jazdného pásu diaľnice smerom na Čechy, pravého jazdného pásu diaľnice smerom na Bratislavu a mimoúrovňovej križovatky Lozorno, vetva Lozorno Brno.

„Lokálne opravy budú krátkodobého charakteru a vykonávané počas celého októbra po etapách. Doprava bude vedená vo voľnej časti vozovky. Motoristov žiadame o pozornosť pri riadení vozidla a rešpektovanie dopravného značenia,“ uvádza NDS.


VIDEO: Stavebná spoločnosť D4R7 Construction vo štvrtok (26.9.) odovzdala do užívania prvú stavbu diaľničného obchvatu Bratislavy, preložku cesty II/572 – obchvat Mosta pri Bratislave. Nová komunikácia v celkovej dĺžke 6,5 kilometra odbremení od tranzitnej dopravy Most pri Bratislave a po dokončení obchvatu Bratislavy bude priamo napojená na diaľnicu D4.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #D1 #dopravné obmedzenia #D2 #diaľnica D1