Sulík: Som obeť Kočnera. Mika: Svedčím proti nemu. Droba: Nevedel som, že je to Zsuzsová

Kandidačnú listinu do parlamentných volieb by mala SaS schváliť na kongrese tento víkend. Liberáli v pondelok zverejnili prvých pätnásť mien. Na tri z nich padá Kočnerov tieň.

02.10.2019 06:00
debata (101)

VIDEO: Je Kočnerovou obeťou aj Richard Sulík? Prečo Václav Mika chodil s Kočnerom na lyžovačky a teraz proti nemu svedčí na súde? Ako komunikoval Juraj Droba so Zsuzsovou a kedy sa stretol s Kočnerom? Neublíži liberálom tieň, ktorý vrhá Kočner?

Video

Predseda SaS Richard Sulík sa ani pri predstavovaní kandidátov nevyhol otázke ohľadom vzťahu s obvineným M. Kočnerom. „Aké priateľstvo? Ja som obeť Kočnera,“ zopakoval niekoľkokrát Sulík. Rovnako odmietavo sa ku Kočnerovi vyjadril aj Václav Mika, ktorý je novou posilou liberálov a mal by kandidovať z desiateho miesta. V minulosti sa Mika objavil na fotografiách spolu s Kočnerom, a to na chate v lyžiarskom stredisku Donovaly. Do tretice sa TV Pravda pýtala na kontakty s obvinenými Kočnerom a Zsuzsovou Juraja Drobu, predsedu BSK, ktorý by mal kandidovať z jedenásteho miesta kandidátky SaS.

© Autorské práva vyhradené

101 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Marian Kočner #Václav Mika #Juraj Droba #parlamentné voľby 2020 #SASKA