Pohroma pre Trubana a spol., ktorí už pomaly skladali novú vládu?

Podľa prieskumov by Trubanove Progresívne Slovensko mohlo zostaviť po budúcoročných voľbách vládu zostavenú z komplikovanej 7-koalície. A to spolu so stranami Spolu, Za ľudí, SaS, OĽaNO, KDH a Sme rodina. Na druhej strane rieky by v takom prípade zostali Smer, SNS a ĽSNS. Na scéne sa však objavila aj ďalšia strana a to Vlasť Štefana Harabina. "Nástup tejto strany môže komplikovať život tým stranám, ktoré už pomaly skladajú vládu," povedal tento týždeň pre TV Pravda politický analytik Ján Baránek.

06.10.2019 06:00
debata (404)

Progresívcom už ku koncu leta začali klesať preferencie pre drogovú aféru Trubana, ktorá sa stupňuje. Posledné video odhalilo, že Truban v minulosti na prednáške hovoril, že mozog možno účinne ohlupovať drogami, hovoril o prvej dávke a tiež o tom, že dávky treba pridávať. Spomenul pritom aj marihuanu, LSD a kokaín. Polícia už tieto výroky preveruje pre podozrenie zo šírenia toxikománie. Do mesiaca by malo byť jasné, či polícia začne aj trestné stíhanie. Okrem politiky uplynulý týždeň na TV Pravda patrili k top témam aj videá súvisiace s haváriou stíhacieho lietadla MiG-29, úmrtím legendárneho Karla Gotta, rastom minimálnej mzdy či silným vetrom, ktorý spôsoboval škody.

Video

1.

Skomplikuje Harabin život stranám, ktoré už pomaly zostavovali budúcu vládu? Možno ani nechce vládnuť, hovorí Baránek.

***

Video

2.

Sulík ku kandidátke bez nespokojencov: Nebudem riešiť niekoho bobenko. Richard Sulík (SaS) bol hosťom relácie TV Pravda Ide o pravdu, ktorú moderuje Zuzana Martináková. Neskôr v týždni sa ukázalo, že z kandidátky odstúpil Václav Mika. V týždni boli ďalšími hosťami Zuzany Martinákovej Alojz Hlina (KDH) a Miroslav Beblavý (Spolu).

***

Video

3.

Historické zvýšenie minimálnej mzdy. Ministri za SNS a Gábor Gál nesúhlasili.

***

Video

4.

Odvoz častí havarovaného stíhacieho lietadla MiG-29.

***

Video

5.

Spadnutý strom zabil v NItre 14-ročného chlapca.

***

Video

6.

Hudobný publicista: Karel Gott odišiel, no jeho hudba je s nami stále.

***

Video

7.

Emotívna rozlúčka Kuzminovej so športovou kariérou.

***

Video

8.

Povinné zmluvné poistenie: Oplatí sa byť dobrý vodič? Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o peniaze.

***

Video

9.

Petržalka už parkuje podľa Valla.

***

Video

10.

Ďalší diel relácie TV Pravda Ide o zdravie – Venujte chrbtici ráno len päť minút! Jednoduché „posteľové cviky“ skôr, ako vstanete.

***

© Autorské práva vyhradené

404 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda