Pellegrini zdvihol Ficovu zástavu, Danko míňa energiu na kuffovcov

V liberálnej SaS rozhodujú o kandidačnej listine do parlamentných volieb. „Už nejde o to, kto bude na kandidátke. Skôr o to, kto bude v strane,“ komentuje nominačný kongres Peter Javůrek v podcaste Počúvajte pravdu. Predpovedá v ňom, že cesty Ľubomíra Galka a Richarda Sulíka sa po víkende definitívne rozídu. Vstup Štefana Harabina do politiky sa predpokladal, hoci on to opakovane odmietal.

05.10.2019 06:00
debata (46)

Podľa komentátora denníka Pravda Javůrka môže nová strana Vlasť, ktorú do volieb povedie Harabin, ohroziť najmä hnutie Sme rodina. V podcaste argumentuje tým, že veľká časť podporovateľov Borisa Kollára dala svoj hlas v prezidentských voľbách Štefanovi Harabinovi najmä kvôli príbuzným témam ako aj podobnému spôsobu komunikácie.

PODCAST: Bude kandidátka výbušnou zmesou pre SaS? Kde urobili galkovci pri vzbure proti Sulíkovi chybu? Mal by si Danko vybrať medzi Kuffom a odborármi? Prečo zdvihol Pellegrini zástavu, ktorou mával Fico?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

46 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Peter Javůrek