Progresívci robia väčšie chyby ako Kiska

Kauza Glváč sa stáva záťažou pre Smer. Komentátor denníka Pravda Marián Repa predpokladá, že strana sa rozhodne tak, aby mimoriadna schôdza o odvolávaní Martina Glváča z postu podpredsedu parlamentu na budúci týždeň nebola.

26.10.2019 06:00
debata (96)

„Nemôžu dopustiť takéto grilovanie, to by Smeru veľmi poškodilo,“ povedal komentátor v podcaste Počúvajte pravdu. Zhodnotil aj spoločné rokovania opozície, ktoré podľa neho mali len ukázať snahu o spoluprácu. Odmietnutie bližších spojenectiev Marián Repa vysvetľuje aj pohybmi v opozičnom tábore. „Kiska vie, že je vo fáze rastu a progresívci upadajú,“ dodal v podcaste.


PODCAST: Bola ponuka Igora Matoviča pre KDH úprimná? Chce byť Andrej Kiska lídrom opozície? Kto robí najlepšiu predvolebnú kampaň? Je kritika Andreja Danka na adresu koaličných partnerov účelová?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

96 debata chyba
Viac na túto tému: #Smer #Martin Glváč #Andrej Kiska #Marian Kočner #podcast