Flašík o Kočnerovi na golfe a daniarovi z kauzy Bašternák na basketbale

Aj keď celý spis Gorila je najmä o korupcii za druhej Dzurindovej vlády, spomína sa v ňom aj Robert Fico ako opozičný politik a Smer ako nastupujúca strana. Ako vyplýva z údajných nahrávok v kauze Gorila, práve o Flašíkovi sa mal údajne zhovárať predseda Smeru Robert Fico s Jaroslavom Haščákom z Penty.

29.10.2019 18:36
debata (104)

V odpočúvanom byte na Vazovovej mal Fico povedať, že Flašík "vybral 250 pre stranu“, teda 250 miliónov a časť peňazí si vraj nechal pre seba. Tieto financie mal poskytnúť český podnikateľ a terajší český premiér Andrej Babiš. Ten však financovanie Smeru popiera. Penta pravosť nahrávky aj spisu Gorila odmieta.

VIDEO: Niekdajší reklamný mág Fedor Flašík po rokoch prehovoril ku kauze Gorila aj financovaniu Smeru. Porozprával o Kočnerovi na golfe aj daniarovi z kauzy Bašternák na basketbale. Pozrite si, čo všetko Flašík povedal.

Video

O Flašíkovi a jeho reklamnej agentúre Donar dnes už bývalý šéf Hnutia za demokratické Slovensko a viacnásobný premiér Vladimír Mečiar tvrdil, že parazitoval na jeho vláde z polovice 90. rokov. Flašíkovým nápadom bolo aj nainštalovanie hodín pred Prezidentským palácom, ktoré odratúvali čas do 2. marca 1998, teda skončenia funkčného obdobia prezidenta Michala Kováča. Po Kováčovej smrti sa mu Flašík ospravedlnil.

O Flašíkovi sa hovorilo ako o reklamnom mágovi a pred rokmi ho Robert Fico označil za človeka, ktorý "dokáže z vody urobiť coca-colu“. V dozornej rade Donaru bol do roku 2006 zapísaný aj Martin Glváč, ktorý sa v tom istom roku dostal do parlamentu.

© Autorské práva vyhradené

104 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #kauza Gorila #Marian Kočner #Fedor Flašík