Brutálna bitka v Malackách. Údery lopatami a krompáčmi

V skupine, ktorá sa pobila, boli aj Rómovia. Polícia v Malackách informovala, že sa udalosťou už zaoberá. Neskôr polícia dodala, že uvedeným prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách. "Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva," informovala polícia.

08.11.2019 16:13 , aktualizované: 09.11.2019 19:52
debata

VIDEO: Pozrite si, čo sa stalo v Malackách pred obchodným centrom. Skupina pri bitke používala lopaty aj krompáče. Video nie je vhodné pre citlivé povahy.

Video

V blízkosti Malaciek a to v Plaveckom Štvrtku v minulosti ostro rezonoval rómsky problém. Rómska osada v Plaveckom Štvrtku sa v roku 2011 dostala na titulné stránky novín. Vtedajší starosta obce ju totiž chce dať zbúrať, lebo bola nelegálna. Problém riešil aj vtedajší minister vnútra Daniel Lipšic.

Následne rómsky problém v Malackách a okolí mediálne utíchol. Obchodné centrum, v ktorom teraz nastal incident, je dlhodobo miestom, pred ktorým sa stretáva rómska komunita. Doteraz sa ale vzájomné spolužitie ľudí v lokalite zaobišlo bez väčších incidentov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bitka #Malacky