Kočner z väznice už stiahol Šufliarskeho, Jankovskú, Trnku, Glváča. Kto bude ďalší?

Toxické kontakty s Marianom Kočnerom, ktorý je obžalovaný v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka, sťahujú jedného verejného funkcionára za druhým. Tento týždeň odstúpil pre komunikáciu s Kočnerom z postu podpredsedu NR SR Martin Glváč, predtým pre podozrenia z komunikácie s Kočnerom odstúpila z postu štátnej tajomníčky rezortu spravodlivosti Monika Jankovská. Dobroslav Trnka má pozastavenú funkciu prokurátora a Peter Šufliarsky už nie je námestníkom generálnej prokuratúry. Koho ešte stiahne Kočner?

10.11.2019 06:00
debata (268)

Ďalší aktéri stretnutí s kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom ako sú Boris Kollár, Richard Sulík či Igor Matovič sa k odstupovaniu zatiaľ nemajú. Glváč tvrdí, že odstúpiť by mal aj Béla Bugár, ktorý mal kontakt s Kočnerom, ale ako sám tvrdí, len sa s ním pozdravil na dovolenke.

Nie predvolebné programy, ale kontakty s ľuďmi ako Kočner 3,5 mesiaca pred voľbami najviac mútia politické vody.

TOP 10 videí TV Pravda uplynulého týždňa Pozrite si TOP 10 videí uplynulého týždňa, podľa ktorých si vytvoríte obraz nielen o dianí na politickej scéne.

Video

1.

Bugár: Pomsta je sladká, nech sa páči. Béla Bugár reaguje na to, že Martin Glváč odstupuje z funkcie podpredsedu parlamentu. Vyjadruje sa aj k tomu, že Glváč pripustil, že Smer môže podporiť prípadný návrh na odvolanie Bugára z funkcie podpredsedu Národnej rady SR.

***

Video

2.

Fico novinárom ku Glváčovi: Sú tu iné žaby, ktoré nevaríte

***

Video

3.

Fico je schopný presvedčiť voličov. Truban nastúpil do vlaku polarizácie, hovorí politologička. Predseda parlamentu Andrej Danko vyhlásil na 29.9 2020 par­lamentné voľby. Aké budú témy kampane a kto má šancu najviac uspieť? Pre TV Pravda povedala politologička Darina Malová aj to, v čom strany manipulujú voličov.

***

Video

4.

Prezidentka Zuzana Čaputová vetova zákon, podľa ktorého má byť moratórium na volebné prieskumy 50 dní. Dĺžka moratória? Niektoré prieskumy sú podozrivé, hovorí k tomu zase expert Eduard Bárány.

***

Video

5.

Orbán podcenil Pellegriniho, Babiš vyplazil jazyk. Čo pobavilo lídrov v Prahe? Téma bola kohézna politika, teda snaha o pokračovanie eurofondov pre menej vyspelé krajiny EÚ.

***

Video

6.

Smer prišiel o Lajčáka. V ďalšej vláde už ministrom nebude.

***

Video

7.

Len hľadáte, ako nás okydať, odkazuje Pčolinský kiskovcom. Šeliga kontruje: Hlasujete so Smerom. Možná 7-koalícia, ktorá má byť takzvanou zmenou k súčasnej vláde, sa podľa doterajších prieskumov nezaobíde bez Sme rodina. Strana Borisa Kollára však má k vládnutiu s Kiskom či Trubanom zásadné výhrady. Dokázala to aj slovná prestrelka v ďalšom diely relácie TV Pravda Ide o pravdu s moderátorkou Zuzanou Martinákovou.

***

Video

8.

Brutálna bitka v Malackách. Údery lopatami a krompáčmi. Aktérmi krvavej bitky boli aj Rómovia. Polícia odsúdeniahodnú bitku vyšetruje.

***

Video

9.

Tunel popod Dunaj. Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Neobyčajné miesta.

***

Video

10.

Ak máme peniaze v banke, budeme za ne platiť úroky my, klienti? Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o peniaze.

***

© Autorské práva vyhradené

268 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda