Streda 13. novembra bola doposiaľ najtragickejším dňom v roku 2019

Streda 13. novembra bola najtragickejším dňom tohto roku. Okrem 12 obetí dopravnej nehody autobusu, policajti riešili aj ďalšie veľké nešťastia.

14.11.2019 13:30
SR nehoda autobusu vlajky čierna smútok Foto: ,
Na snímke čierna zástava, ktorú vyvesili pred Úradom vlády SR v Bratislave v súvislosti s tragickou nehodou autobusu s nákladným autom, ku ktorej došlo pri obci Malanta neďaleko Nitry v stredu 13. novembra 2019.
debata (1)

Tri ženy strhla voda, žiaľ, všetky tri prišli o život. Dvaja ľudia zahynuli pod kolesami vlaku, do štatistík pribudli aj ďalšie dve obete dopravných nehôd a zaevidovaných bolo až 5 samovrážd.

Ľútosť nad tragédiami vyjadril aj prezident PZ Milan Lučanský. „Nepamätám si, kedy naposledy Slovensko zasiahol tak tragický deň ako 13. november 2019. Dovoľte, aby som všetkým pozostalým, rodinám, priateľom a známym obetí včerajších tragických udalostí vyjadril úprimnú sústrasť. Touto cestou sa chcem poďakovať mojim kolegom, ktorí na rôznych miestach Slovenska včera zasahovali a poskytli odbornú pomoc tým, ktorí ju najviac potrebovali,” uvádza sa na sociálnej sieti Polície SR.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #samovražda #tragická smrť #nehoda autobusu #polícia SR