Prečo Kiska rastie aj keď nič nerobí? Komu dal Kotleba facku?

Spájanie Mariana Kotlebu so stranou Vlasť stroskotalo. Výsledkom je facka pre SNS a falošné taktizovanie Štefana Harabina. „On potrebuje získať voličov Smeru a ĽSNS,“ povedal v podcaste Počúvajte pravdu komentátor Marian Repa. Podľa neho pokračuje trend nárastu podpory strany Za ľudí.

16.11.2019 06:00
debata (250)

Repa hovorí o tom, že Andrej Kiska získava voličov aj iných opozičných strán a oslovuje nielen mestského voliča. Bude po februárových voľbách politický pat? Kto ho môže vyriešiť a ako? Dozviete sa v podcaste Počúvajte pravdu.

PODCAST: Prečo Štefan Harabin lanári k spolupráci Smer? Komu jeho konflikt s Marianom Kotlebom neprekáža? Opozícia stráca silu na vytvorenie vlády bez Smeru. Bude po voľbách politický pat a kto môže mať v rukách riešenie?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

250 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Počúvajte Pravdu