Kiska Blok zmeny sám zosnoval aj zničil

Predseda strany Za ľudí Andrej Kiska pred mesiacom vyzval na vytvorenie širokej predvolebnej koalície. Cieľom mala byť záchrana troch opozičných strán (SaS, OĽaNO a KDH), ktoré stoja na hranici voliteľnosti do parlamentu. Kiskom navrhnutý Blok zmeny však stroskotal, spájanie odmietlo mimoparlamentné KDH. Zahodila opozícia šancu na prevzatie moci po februárových parlamentných voľbách? Komentátor denníka Pravda Marian Repa odpovedá na otázku v podcaste Počúvajte pravdu.

23.11.2019 06:00
debata (162)

PODCAST: Prestáva byť politický zápas korektný? Bol Andrej Kiska pri zjednocovaní opozície úprimný? Čo mu voliči neodpustia? Odchádza politická generácia Bélu Bugára? Dostane Slovensko lepších alebo horších politikov?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

162 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Kiska #parlamentné voľby 2020 #podcast #Počúvajte Pravdu #Blok zmeny