Obvinení Fico aj Kiska. Kto z nich drží čierneho Petra?

Najväčší politickí súperi pred februárovými parlamentnými voľbami Robert Fico a Andrej Kiska čelia obvineniam polície. Ktorý z nich stratí z podpory voličov a ktorý môže získať? „Obaja majú maslo na hlave,“povedal v podcaste Počúvajte pravdu komentátor Marian Repa. Hovoril o gradujúcej predvolebnej kampani, ktorá ovplyvnila aj poslednú parlamentnú schôdzu. Ako príklad Repa uviedol interrupčný zákon SNS a návrh Roberta Fica na návrat zlata na Slovensko. „Neprešiel ani jeden, a oba tábory si tak urobili naprieky,“ povedal v podcaste komentátor denníka Pravda.

07.12.2019 06:00
debata (154)

PODCAST: Kto bude martýrom? Robert Fico alebo Andrej Kiska? Koľko politických prúdov spája kandidátka PS/Spolu? Ide kampaň Smeru správnym smerom? Kto je víťazom politického týždňa a kto porazeným?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

154 debata chyba
Viac na túto tému: #parlamentné voľby 2020 #podcast #Počúvajte Pravdu