Spravil Kiska vážnu chybu?

Predvolebná kampaň je v plnom prúde. Strany burcujú voličov mnohými spôsobmi. Niektoré sú osvedčené, iné idú za obvyklú hranicu. A majú na to aj dôvod. Posledné prieskumy verejnej mienky naznačujú, že Slovensko sa po februárových parlamentných voľbách môže ocitnúť v patovej situácií. Výsledky meraní agentúr Focus a Polis ukázali aj na možné riešenie. „O vzniku novej koalície môže rozhodnúť hnutie Sme rodina,“ povedal v podcaste Počúvajte pravdu Marian Repa. Komentátor denníka Pravda polemizuje aj o tom, či Andrej Kiska neurobil chybu, keď sa nespojil s PS/Spolu.

14.12.2019 06:00
debata (226)

PODCAST: Prečo SNS stráca podporu voličov? Kam sa presúvajú voliči Smeru a národniarov? Kampaň Smeru nabrala na obrátkach, preferencie aj tak klesajú. Mieria stratégovia zo Súmračnej presne? Čo pomáha Igorovi Matovičovi k rastu podpory?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

226 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Kiska #podcast