Matovič odbil Kisku a Trubana: Páni chcú mlčať o svojich chybách, nech to robia bez nás!

Výzvu opozičných partnerov na spoluprácu predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič odmietol. Vo videu pre TV Pravda povedal, že dohoda o neútočení nie je voči voličom korektná. „Je to divadielko a lacné politikárčenie,“ odkázal Matovič opozičným kolegom. Pozrite si, čo povedal o Alojzovi Hlinovi a Andrejovi Kiskovi.

17.12.2019 06:00
debata (296)

VIDEO: Prečo Igor Matovič nechce mlčať o chybách lídrov opozície? Kto sa podľa neho len tvári, že chce spolupracovať? Aká bola pravda o diskusii s Alojzom Hlinom v RTVS? Čo si myslí Matovič o drogovej kauze Michala Trubana?

Video

Spoluprácu so Smerom, SNS a ĽSNS odmieta päť opozičných strán. Ku koalícií PS/Spolu, KDH a Za ľudí sa pridala aj SaS. Súčasťou spoločnej dohody je aj vyhlásenie o vzájomnom neútočení počas predvolebnej kampane. Lídri opozície súčasne vyzvali k podpisu paktu o neútočení aj predsedu hnutia OĽaNO Igora Matoviča. Pozrite si video, v ktorom Richard Sulík, Alojz Hlina, Andrej Kiska a Michal Truban vyzývajú Matoviča k pristúpeniu k dohode.

VIDEO: Akú podmienku dal Igorovi Matovičovi pre podpis dohody opozície Alojz Hlina? Čo si o spolupráci s Matovičom myslí Andrej Kiska? Chýba hnutie OĽaNO aj Richardovi Sulíkovi?

Video

© Autorské práva vyhradené

296 debata chyba
Viac na túto tému: #Alojz Hlina #Andrej Kiska #Igor Matovič #Michal Truban #parlamentné voľby 2020