Sulík o obvinení Kisku: Padni komu padni. Truban: Kiska si meno očistí

Opozícia sa chystá vládnuť. Alojz Hlina (KDH) hovorí, že zmena je blízko. Odhodlanie k spolupráci nenarúša ani obvinenie Andreja Kisku (Za ľudí). Lídri SaS, Spolu a KDH volajú po spravodlivom procese, predseda PS Michal Truban považuje obvinenie exprezidenta za účelové. Strany, ktoré sa zúčastnili utorkového stretnutia opozície, nazval Kiska vo videu TV Pravda budúcou silnou koalíciou, ktorá sa chystá vládnuť. Dodajme, že na rokovanie nebol pozvaný Boris Kollár (Sme rodina) a Igor Matovič (OĽaNO) dostal pozvanie neskoro.

08.01.2020 06:00
debata (94)

VIDEO: Kto vníma obvinenie Andreja Kisku z daňového podvodu ako účelové a kto v opozícii hovorí o rovnakom metri pre každého? Narušilo obvinenie dôveru v opozícií? Ktoré strany sú vlastne alternatívou vlády Smeru? Pozrite si, čo k tomu povedali lídri opozície.

Video

Vo februári tohto roka, keď polícia obvinila konateľa Kiskovej firmy z daňového podvodu, reagovali viacerí politici veľmi tvrdo. Pozrite si, čo vtedy k tomu povedali Boris Kollár, Richard Sulík, ale aj Zuzana Čaputová v nasledujúcom videu TV Pravda.

© Autorské práva vyhradené

94 debata chyba
Viac na túto tému: #Alojz Hlina #Richard Sulík #Andrej Kiska #Michal Truban #parlamentné voľby 2020