Trojica najohrozenejších? Nateraz Danko a Truban s Beblavým

Posledná fáza predvolebného zápasu sa rozbieha, podľa komentátora denníka Pravda Mariána Repu ale nesprávnym smerom. Výhrady má najmä voči opozícií, ktorá podľa neho robí kampaň bez reálneho pohľadu na spoločnosť. „Kočner, korupcia, mafia,“ menuje Repa v podcaste Počúvajte pravdu témy, ktoré politické strany zatiaľ v kampani obchádzajú. Vypočujte si v podcaste aj dôvody, prečo sa nedarí Andrejovi Dankovi (SNS) či Michalovi Trubanovi (PS/Spolu).

11.01.2020 06:00
debata (37)

PODCAST: Kto z politikov sa bojí povedať pravdu? Bol v prestrelke lepší Andrej Danko alebo Peter Pellegrini? Kde je príčina poklesu podpory koalície PS/Spolu? Omilostí opozícia Igora Matoviča (OĽaNO)?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

37 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič #Andrej Danko #Peter Pellegrini #parlamentné voľby 2020 #podcast