Nedaj si uchmatnúť peniaze Kiskom. Smer opäť provokuje

Nedaj si vziať peniaze od Kisku. Princíp hry, ktorú sa chystá pustiť Smer do on-line priestoru, je veľmi jednoduchý.

17.01.2020 17:13
debata (342)

Jedna ruka Kiskova, druhá ruka hráčova. Medzi nimi je čoraz väčšia kôpka peňazí a kto ju skôr uchmatne, ten víťazí. Smer prináša nový prvok do predvolebnej kampane.

Čím vyšší level hry, tým viac peňazí je na stole. Čo je na konci? „To je čaro nepoznaného, treba prejsť všetkými úrovňami hry,“ potvrdil informácie Pravdy z reklamného prostredia hovorca Smeru Ján Mažgút. Vysvetľuje, že v hre ide o postreh. Hráč sa snaží nedovoliť Kiskovi uchmatnúť sociálne benefity, objasňuje Mažgút presah hry do predvolebnej kampane. Nechcel však povedať, aký je záver hry.

Hoci je hra veľmi jednoduchá, chcú takto osloviť všetky vekové kategórie. „V podstate všetkých, ktorí sú nejako aktívni v on-line priestore. Princíp sme zvolili jednoduchý, aby si hru mohol zahrať naozaj každý,“ pokračuje.

Hra Nedaj si uchmatnúť peniaze Kiskom

Smer provokuje politickú konkurenciu mobilnou hrou.

Fotogaléria
Hra v mobile - kampaň strany Smer
Hra v mobile - kampaň strany Smer
+1Hra v mobile - kampaň strany Smer

Hra vznikla v produkcii spoločnosti JM Communication hovorcu Mažgúta, ktorá má pod palcom predvolebnú kampaň Smeru. Súčasťou kampane sú videá, v ktorých strana zosmiešňuje opozíciu a najnovšie aj lídrov jednotlivých strán či časti ich volebných programov. Na Kisku takto Smer cieli už po druhý raz.

Podľa Mažgúta hra vznikla v autorskej slovenskej produkcii. V ďalších dňoch chce v rámci kampane s touto myšlienkou pokračovať. „V tejto chvíli by som však nechcel prezradiť samotný princíp alebo obsah kampane,“ dodal Mažgút, ktorý je tiež na kandidačnej listine Smeru.

342 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Smer #Andrej Kiska #Za ľudí