Blahovej sa chce zo Sulíka zvracať, ten hovorí, že skočila do lajna

Natália Blahová, bývalá spolustraníčka Richarda Sulíka v SaS, napísala ostrý status na sociálnej sieti o svojom bývalom šéfovi. Ten jej nezostal nič dlžný.

08.02.2020 13:47 , aktualizované: 23:01
debata (17)

Status napísala po premiére filmu Sviňa, na ktorej videla aj Richarda Sulíka. Svoj status začína slovami „SVINSTVO NA SVINI. UŽ NEBUDEM TICHO!“.

„Trinásťkrát na raňajkách nebol u mňa ani ten najlepší priateľ. Zatiaľ čo Sulík u Kočnera áno. V jeho dome. Ako druhý najvyšší ústavný činiteľ. Čo myslíte, prečo sme boli vyštvaní z tejto strany? Lebo sme zistili, že to nebolo žiadne omylom ani náhodou. Lebo sme zistili, že sa obklopuje ďalšími Kočnerovými kamarátmi. Lebo ich tlačil do strany. Lebo sme sa snažili tomu zabrániť,“ napísala Blahová.

Strana SaS ako reakciu poslala lakonický odkaz prostredníctvom svojej hovorkyne Kataríny Svrčekovej: „Zúfalí ľudia robia zúfalé veci“. Oveľa ostrejší bol Richard Sulík. „Mám pochopenie pre frustrovanú ženu. Musí to byť strašný pocit vyskočiť z dobre rozbehnutého vlaku rovno do kravského lajna,“ uviedol vo svojom statuse.

„Chce sa mi zvracať. Robiť si politickú kampaň po filme, v ktorom niekto ako Kočner vraždil a riadil znásilňovanie detí, to už je cez všetky moje čiary. Už nebudem ticho. Tak teraz už viete, prečo som hovorila, že SaS je nebezpečná strana,“ uviedla vo svojom statuse.

Richard Sulík vo svojom statuse zase uviedol, že boli skvelý tím. „Bohužiaľ, nechala sa opantať intrigami a štvanicami, uverila hlupákom, ktorí jej vydávali klamstvá ako pravdu a spravila najväčšiu chybu svojho politického života, keď odišla zo svojej rodnej strany.“

Výmena názorov cez sociálnu sieť sa neskončila. Blahová reagovala ďalším statusom s názvom TAKŽE TAKTO PRECEDA! „…Ty si nazval kravským lajnom Demokratickú stranu, ktorá vznikla počas SNP a bojovala proti fašistom?… TY SI SKONČIL! A nepomôže ti ani Plačková ani Cigániková. Pretože nemáš základnú úctu k ľuďom. Pretože ti na nich nezáleží. Nikdy ti nezáležalo na Slovensku a na tom, čo s nimi bude. Ľudia sú pre teba kravské lajná. Som rada, že si to konečne úprimne priznal. My budeme bojovať ďalej. Slušnosť zvíťazí!“ napísala Blahová.

Natália Blahová bola súčasťou skupiny poslancov a členov strany za SaS, ktorí sa dostali do sporu so súčasným vedením strany, ktoré predstavuje Richard Sulík. Ona aj ďalší, napríklad Ľubomír Galko či Jozef Rajtár, stranu opustili a snažia sa dostať do parlamentu ako členovia Demokratickej strany.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Sulík #Demokratická strana #Natália Blahová #SASKA