Kiska: Prišiel rad na Fica, som pripravený na duel

Šéf strany Za ľudí Andrej Kiska prijal výzvu šéfa Smeru Roberta Fica a je pripravený na debatu s ním. Uviedol to na sociálnej sieti, kde uverejnil aj slogan: Posledný Ficov duel.

17.02.2020 18:11
debata (447)

„PÁN EXPREMIÉR, SOM PRIPRAVENÝ NA DUEL. V nedeľu som sa stretol s Petrom Pellegrinim v televíznej debate, teraz prišiel rad na Roberta Fica. Som pripravený na duel s ním pred študentami, ktorý bude moderovať jeden z najskúsenejších moderátorov Braňo Závodský. Tento duel sa môže udiať ešte tento týždeň na pôde Paneurópskej vysokej školy. Tak čo pán expremiér, dodržíte svoje slovo?,“ uviedol Kiska.

VIDEO: Andrej Kiska prijíma výzvu Roberta Fica na duel. Ako si ho predstavuje?"

Video

Robert Fico vyzval Andreja Kisku na debatu o migrantoch ešte koncom januára. Na túto výzvu reagoval aj Igor Matovič, ktorý uviedol, že Kiska je slabý súper a že by mal Fico diskutovať s ním.

Video: Ficova výzva Kiskovi (z konca januára)

Video

Kiska v tom čase uviedol, že chce v dueli s Ficom okrem migrantov a migrácie diskutovať aj o vražde novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, Marianovi Kočnerovi, nitrianskom podnikateľovi Norbertovi Bödörovi, o bývalom generálnom prokurátorovi Dobroslavovi Trnkovi, ale aj o takých témach ako únos vietnamského občana vládnym špeciálom, o mýtnom tendri, stave slovenského zdravotníctva a školstva.

Video: Kiskov výrok, pre ktorý ho Fico vyzval na duel

Video

Video: Poslanec za Smer Ľuboš Blaha o tom prečo Fico vyzýva Kisku na duel

Video
447 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Andrej Kiska