Rolu klaunov progresívci nezvládli. Úder dostal aj Kiska

Predvolebná kampaň sa blíži do finále. Koalícia v zúženej zostave Smeru a SNS začala bojovať o každého voliča a zvolala mimoriadnu schôdzu parlamentu. Ak poslanci schvália trinásty dôchodok, môže im plány zmariť prezidentka Zuzana Čaputová? Pýtali sme sa redaktorov denníka Pravda Mariana Repu a Michala Horského v podcaste Počúvajte pravdu. Obaja sa kriticky vyjadrili aj k zablokovaniu parlamentu koalíciou PS/Spolu. Aká bude nová vláda a kde sa skrývajú najväčšie riziká? Zmenilo sa Slovensko dva roky od vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej? Vypočujte si odpovede redaktorov denníka Pravda v poslednom predvolebnom podcaste.

22.02.2020 00:00
debata (75)

PODCAST: Prečo chcel Miroslav Beblavý napodobniť Igora Matoviča? Zmení sa OĽaNO po voľbách na štandardnú politickú stranu? Prečo Smer útočí na Bélu Bugára? Otrasú sa preferencie Za ľudí po zverejnení videa s Andrejom Kiskom?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

75 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Počúvajte Pravdu