Kedy začne Igor Matovič vládnuť?

Základným krokom na prevzatie moci po parlamentných voľbách je ustanovujúca schôdza NR SR, na ktorej poslanci skladajú sľub. Dôležitú podmienku na výkon mandátu môže ohroziť situácia v súvislosti s koronavírusom. Ako nová vláda prevezme moc, ak nebude mať poslancov, ktorí by jej vyjadrili dôveru?„Je ohrozená legitimita výmeny moci,“ tvrdí v podcaste Počúvajte pravdu redaktor Michal Horský. Pripúšťa, že situácia môže nečakane dlho ponechať vo funkcii odchádzajúceho premiéra Petra Pellegriniho a jeho kabinet.

14.03.2020 05:00
debata (255)

PODCAST: Ako bude reagovať Igor Matovič (OĽaNO)? Vypočujte si odpoveď redaktora domáceho spravodajstva denníka Pravda v podcaste.

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.
  • podcast bol nahrávaný ešte pred oznámením, že štyri strany – OĽaNO, Sme rodina, SaS, Za ľudí – sa dohodli na zložení vládnej koalície

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

255 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Počúvajte Pravdu