Pán premiér, chce to pokoj a rozvahu!

Situácia okolo pandémie koronavírusu je krízový stav, ktorý si vyžaduje adekvátnu reakciu od všetkých zodpovedných. A tými sú v každej krajine politici. Preto ani tým novým, ktorých sme si zvolil pred mesiacom, niet čo závidieť. Ako zvládajú krízu? „Premiér má rozhodovať, premýšľať a radiť sa,“ odkazuje Igorovi Matovičovi v podcaste Počúvajte pravdu Marián Repa. Komentátor denníka Pravda hodnotí aj situáciu v koalícií krátko po tom, čo koaličnú dohodu podpísali poslanci štyroch vládnych strán.

04.04.2020 05:00
debata (144)

PODCAST: Kto a čo môže premiérovi Igorovi Matovičovi najviac uškodiť? Je v koalícií zakódovaný zdroj napätia? Prečo koaličná dohoda obmedzuje vlastných poslancov v parlamentnej práci? Bude občanom stačiť pomoc od vlády?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

{* koniec-sablona *}

144 debata chyba
Viac na túto tému: #Ide o pravdu