Šéfredaktor Pravdy Jakub Prokeš: Spoločne sme silnejší

Vážené čitateľky a čitatelia! Nesmierne si vážime Vašu priazeň a ďakujeme Vám za ňu. Pravda je vďaka Vám najčítanejší a najpredávanejší mienkotvorný denník a tretí najnavštevovanejší spravodajský web na Slovensku. Ustavične rastie aj sledovanosť TV Pravda. Ani to však dnes nestačí.

18.04.2020 00:27

Trh s inzerciou sa takmer zrútil, prišli sme o hlavný zdroj príjmu. Ten potrebujeme na chod redakcie a tvorbu kvalitného obsahu.

Napriek tomu sme denne v prvej línii. Naše redaktorky a redaktori prinášajú aktuálne, pravdivé a overené správy a súvislosti o boji s pandémiou. Pýtame sa za Vás, kritizujeme pomalé i zbrklé, ale najmä nezodpovedné kroky zodpovedných. Pomáhame vyvracať falošné informácie.

Video

Noviny, prílohy aj on line obsah do mobilu či počítača robíme tak, aby bol pre Vás všetkých – rodiny, pracujúcich, podnikateľov, úradníkov; starých aj mladých. Informujeme celú krajinu a vždy stojíme na Vašej strane.

Všetok on line obsah poskytujeme zadarmo. Sme presvedčení, že najmä teraz je to tak správne. Žiaľ, ani nás sa štátna pomoc netýka, a tak musíme dramaticky šetriť. Sme nútení znižovať počet strán i rubrík, zmenšiť redakciu. Je to ťažké, ale snažíme sa všetko robiť tak, aby ste to pocítili čo najmenej. Veríme, že je to dočasné a po čase sa opäť budeme spoločne tešiť z väčšej Pravdy, aby sme spolu na konci leta oslávili 100 rokov od jej založenia.

Spoločne sme totiž silnejší.

Ak sa Vám naše noviny a web páčia a naše spravodajstvo je pre Vás dôležité, budeme radi, ak nás podporíte – kúpou Pravdy v stánku, obchode, objednávkou predplatného či finančným darom v ľubovoľnej výške. Ďakujeme!

Čísla účtu pre finančné dary

Slovenská sporiteľňa

IBAN:

SK9009000000005143532023

variabilný symbol: 700

konštantný symbol: 0558

SWIFT: GIBASKBX

.....

Tatra banka

IBAN:

SK1311000000002628041640

variabilný symbol: 700

konštantný symbol: 0558

SWIFT: TATRSKBX

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #Pravda #Jakub Prokeš