Čaputová ukázala Matovičovi cestu. Vydá sa po nej?

Vláda pod vedením premiéra Igora Matoviča pripravuje program vlády. Do parlamentu ho predloží na poslednú chvíľu. Ospravedlňuje kabinet boj s pandémiou alebo je to dôkaz, že koaličné strany neboli na vládnutie dobre pripravené? „Platí oboje,“ konštatoval v podcaste Počúvajte pravdu Marián Repa. Vypočujte si, čo si komentátor denníka Pravda myslí o súdržnosti koaličných strán, a prečo hovorí o chaose pri riadení krajiny.

18.04.2020 06:00
debata (421)

PODCAST: Zvláda nová vláda zápas s pandémiou? Kde urobila najväčšiu chybu? Dokedy bude Richard Sulík ustupovať premiérovi? Koná Smer ako opozičná sila? Prečo odišiel Jozef Mihál od Milana Krajniaka?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

421 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Počúvajte Pravdu