Zatiaľ čo Matovič píše statusy, Kollár sa „bratríčkuje“ s Kotlebom

Program vlády Igora Matoviča (OĽaNO) je ambiciózny v boji proti korupcii a reformách justície a prokuratúry. Jednoznačný obsah má aj oblasť obrany a zahraničnej politiky. „ Ale základným problémom je absencia plánu pre Slovensko po pandémií,“ vytýka matovičovmu programu komentátor denníka Pravda Marián Repa. Kritický je na adresu kabinetu v podcaste Počúvajte pravdu aj v súvislosti s prešľapmi voči seniorom.

25.04.2020 05:00
debata (92)

PODCAST: Prečo sa Igor Matovič stále viac podobá na Donalda Trumpa? Kto bude niesť zodpovednosť za chyby voči dôchodcom? Na ktorú partnerskú stranu by si mali v koalícií dať pozor?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

92 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Počúvajte Pravdu