Mikulec o Lučanskom: S riešením niektorých vecí nie som spokojný

V sieti NAKA uviazli ďalší vysokí štátni úradníci aj známy podnikateľ. Minister vnútra hovorí, že boj s korupciou bude priorita aj v čase epidémie. Aké zmeny chce robiť vo svojom rezorte a vymení súčasného policajného prezidenta Milana Lučanského? Pozrite si diskusnú reláciu Zuzany Martinákovej Ide o pravdu s ministrom vnútra Romanom Mikulcom.

27.04.2020 10:55
debata (84)

VIDEO: Ide o pravdu s ministrom vnútra Romanom Mikulcom.

Video

Snažíte sa zachovať nejaké status quo, alebo ste spokojný s policajným prezidentom Milanom Lučanským?

Párkrát sme sa rozprávali. Keď som nastúpil na ministerstvo vnútra, tak som nemal toľko informácií, koľko mám dnes. Nie som človek, ktorý robí okamžité rozhodnutia len preto, že niekto povie, že takto to je, alebo takto to nie je. Snažím sa informácie zbierať z rôznych zdrojov a od rôznych ľudí, v akom štádiu sú niektoré veci. Dohodli sme sa s pánom Lučanským na konštruktívnej debate a na tom, že pokiaľ príde tá situácia, keď by sme sa mali o tom, či má moju dôveru, sadneme si k tomu a budeme sa o to rozprávať. Zatiaľ je to v takejto rovine. Musím úprimne povedať, že je veľa vecí, ktoré sa už riešili predtým a dnes vidíme výsledok, a na druhej strane viem aj o niektorých veciach, ktoré sa riešia teraz a nie som celkom spokojný s tým, ako sa riešia.

Našli ste aj nejaké veci, ktoré sa neriešili?

Momentálne viem o niekoľkých veciach, ktoré neboli celkom riešené tak, ako mohli byť riešené a tu tá moja nespokojnosť je, a tu je možno aj odpoveď na vašu otázku či som alebo nie som spokojný s prácou pána Lučanského.

84 debata chyba
Viac na túto tému: #Ide o pravdu #Roman Mikulec