Požiar budovy v Handlovej si vyžiadal ľudský život. Môže ísť o mladého hudobníka

Život jedného človeka si v stredu pred polnocou vyžiadal požiar dvojpodlažnej polyfunkčnej budovy na Prievidzskej ulici v Handlovej. Na mieste zasahovalo osem profesionálnych hasičov z Handlovej a z Prievidze. V budove si viacero firiem prenajíma miestnosti.

07.05.2020 13:13
debata

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, hasiči vnikli do budovy pomocou výsuvných rebríkov cez okná, pre vysoké sálavé teplo budovu ochladzovali dvoma prúdmi.

Po ochladení priestoru hasiči postupne vnikli do miestností, ktoré boli silno zadymené. V priestoroch pod stropom bolo veľké množstvo rôzneho horľavého materiálu. „Hasiči našli v jednej z miestností telo osoby, ktorá nejavila známky života. Privolali zdravotných záchranárov a obhliadajúceho lekára,“ uviedol Petrík.

Podľa tvnoviny.sk má ísť o mladého muža. Hasiči sa domnievajú, že v miestnosti bola hudobná skúšobňa. To, či mladík bol hudobník, nie je nateraz známe.

Po lokalizácii požiaru hasiči postupne rozoberali a vynášali materiál, zároveň odvetrávali budovu a priebežne likvidovali skryté ohniská. Požiar zlikvidovali krátko po druhej hodine nadránom. Príčinu vzniku požiaru vyšetrujú odborníci.

debata chyba
Viac na túto tému: #požiar #Handlová