Smer: Odíde Pellegrini sám alebo ho Fico vyhodí?

Opozičný Smer sa ocitol v otvorenom súboji o post predsedu. Svedčí o tom kritika lídra Roberta Fica na adresu expremiéra Petra Pellegriniho. Podľa komentátora denníka Pravda Mariána Repu nie je ani jedno riešenie dobré pre Smer a ako porazeného vidí už teraz Pellegriniho. „Aj keď získa podporu regiónov, na prevzatie moci mu to nestačí,“ hovorí Repa v podcaste Počúvajte pravdu. Pozitívne nevidí ani osud koaličnej strany Za ľudí, ktorá podľa komentátora nevedela ubrániť vlastnú ministerku Máriu Kolíkovú.

23.05.2020 06:00
debata (507)

PODCAST: Akých voličov potrebuje osloviť Peter Pellegrini a prečo ich nezíska? Prečo Robert Fico bráni konzervatívneho Jána Podmanického? Bude nový generálny prokurátor pod politickým tlakom? Presadia konzervatívci agendu interrupcii?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

507 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Počúvajte Pravdu