Ide o pravdu s Monikou Beňovou: Zo Smeru neodchádzam

O situácii na slovenskej politickej scéne, o Smere, aj o prokuratúre s europoslankyňou Monikou Beňovou (Smer-SD) v relácii Zuzany Martinákovej Ide o pravdu.

04.06.2020 09:57
debata (63)

VIDEO: Pozrite si reláciu Ide o pravdu so Zuzanou Martinákovou a Monikou Beňovou.

Video

„Som v Smere 21 rokov a napriek tomu, že sme mali aj my rôzne konflikty, niektoré veci sme videli rozdielne, mňa tiež odvolali v roku 2006 z postu podpredsedníčky, z kandidátky, dostala som veľa ponúk za tých 15 rokov, ktoré odvtedy uplynuli, do rôznych politických strán, ale ja neodchádzam a neurobím to ani v prípade Petra Pellegriniho. Čakala som, že Peter Pellegrini je dospelý vyzretý politik, mal na to čas, bol dva roky predsedom vlády SR, a naozaj som bola vnútorne presvedčená, že má pripravenú diskusiu v rámci Smeru, že má pripravenú víziu, kam má Smer ísť. Ak hovoríme o zákopovej vojne, tak v tejto chvíli musím úprimne priznať, že tie zákopy nekope Robert Fico, v tejto chvili tie zákopy kope Peter Pellegrini, čomu naozaj nerozumiem. Ako keby nemal záujem o diskusiu, bez ktorej to nepôjde a nešlo by to,“ uviedla Beňová.

Smer podľa nej potrebuje novú energiu. „Strana potrebuje bazálnu zmenu, a naozaj som verila, že Peter Pellegrini má záujem túto bazálnu zmenu zrealizovať. Je veľká škoda, že odchádza. Nuž, zostaneme na to sami a budeme hľadať nejaké iné možnosti,“ hovorí.

Čo by mala strana robiť a pred čím varuje ľudí, ktorí chcú zo Smeru odísť si vypočujte v relácii Ide o pravdu.

63 debata chyba
Viac na túto tému: #Ide o pravdu