Krausz by vydal album aj keby nepostúpil

Nový finalista druhej série SuperStar Martin Krausz si vyspevuje už od štyroch rokov a tvrdí, že hudby sa za žiadnych okolností v živote nevzdá. K spevu ho pritom paradoxne pritiahol obyčajný mlynček.

10.01.2006 15:50
Martin Krausz Foto:
Druhý najvyšší počet hlasov získal Martin Krausz, ktorý už v detstve účinkoval v muzikáli Oliver Twist.
debata

„Otec zapol mlynček, ktorý vydával určitý tón a ja som sa ten tón snažil napodobniť. Vtedy otec povedal, že buď budem spievať alebo robiť niečo s muzikou. To bol taký prvý signál,“ hovorí 19-ročný finalista, ktorý by chcel ľuďom prostredníctvom svojich piesní odovzdať, čo cíti.

„Píšem si vlastné piesne. Začínal som písať o láske asi ako každý textár, keď začne skladať. Potom ale príde na to, že je to o živote. Načo prídem ďalej, to ešte neviem, mám sa ešte čo učiť,“ povedal študent druhého ročníka Filozofickej fakulty v Prešove, ktorý už pred vyhlásením výsledkov hovoril, že album vydá, či do finálových kôl postúpi alebo nie. 

„Mám okolo 60, 70 piesní, z toho je takých desať až pätnásť použiteľných. Tie by som si chcel dať na album, nech sa deje čokoľvek,“ dodáva Martin, ktorý si v piatkovom semifinále získal divácke sympatie so skladbou Eltona Johna.

debata chyba

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...