Zo Smeru do Hlasu odchádza aj primátor Novej Dubnice

Primátor Novej Dubnice Peter Marušinec je po považskobystrickom primátorovi Karolovi Janasovi už druhou hlavou mesta na severe Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK), ktorá opustila stranu Smer. Marušinec pripustil, že sa pridá k novovznikajúcej strane Petra Pellegriniho.

10.09.2020 15:43
Hlas krabice Foto: ,
Na snímke krabice s vyzbieranými podpismi strany Hlas.
debata (17)

Po zrelom zhodnotení udalostí a po personálnej výmene predstaviteľov strany Smer ma tieto kroky nepresvedčili, že by sa mala uberať novou cestou obmeny vedenia a novej perspektívy. Po 18 rokov pôsobenia v strane som vyhodnotil situáciu tak, že tieto zmeny nevedú k nejakému ďalšiemu napredovaniu strany, informoval TASR Marušinec, ktorý je zároveň poslancom Zastupiteľstva TSK.

Ako dodal, potenciál videl v osobne Petra Pellegriniho ako budúceho potenciálneho predsedu strany Smer, ktorý mal možnosť s touto stranou dosiahnuť výsledky, ktoré dosahovala v minulosti.

Čo sa týka môjho pôsobenia v strane Hlas, komunikujem s krajskými predstaviteľmi a nevylučujem, že moje sympatie a kroky budú viesť týmto smerom, doplnil novodubnický primátor s tým, že v TSK bude aj naďalej podporovať súčasného predsedu Jaroslava Bašku

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Smer #Hlas #Nová Dubnica