Fico vždy vedel, čo polícia robí proti jeho politickým oponentom, tvrdí Kiska

Predseda strany Smer Robert Fico vždy presne vedel, čo polícia robí proti jeho politickým oponentom. Vo svojom profile na sociálnej sieti to napísal exprezident Andrej Kiska.

09.11.2020 18:13
kiska Foto: ,
Exprezident Andrej Kiska na archívnej foto.
debata (566)

Niekto polícii politické objednávky podľa neho dával, otázka je, kto. To, že povedal, že náš štát ovláda mafia, nebola podľa neho náhoda. Dodáva, že o tajných konšpiračných poradách pod vedením Norberta Bödöra, kde sa rozhodovalo o osude ľudí na Slovensku, vedel.

„Ako prezident som mal prístup k rôznym ľuďom a rôznym informáciám. Človek, ktorý mi to povedal, možno povie ešte oveľa viac. Je jasné, že NAKA ešte nedosiahla na vrchol pyramídy. Božie mlyny sa pohli o kúsok ďalej. Nestoja. Len nech sa nezasekávajú na strachu a na ľudských chybách,” uviedol Kiska.

Exprezident hovorí, že jeho meno sa vyskytuje vo výpovediach zadržaných policajtov z akcií Očistec či Božie mlyny. Tvrdí, že vedel, že bývalý policajný prezident Tibor Gašpar je exministrom vnútra Robertom Kaliňákom (Smer) dosadený sluha a riadi ho Ficov priateľ Norbert Bödör.

„Mali v rukách celú políciu a prokuratúru, preto si trúfli aj na prezidenta. Mysleli si, že sa zľaknem a Fica pošlem na Ústavný súd. Nebál som sa, ale bolo mi ľúto všetkých ľudí, ktorí nemali možnosť sa brániť. Aj ja som to mal ťažké, stál proti mne celý systém, ktorý ovládal políciu, prokuratúru aj súdy,” napísal na sociálnej sieti.

NAKA v rámci akcie Očistec zadržala viacerých policajných exfunkcionárov. Skupina okolo nitrianskeho podnikateľa a väzobne stíhaného Norberta Bödöra mala pozostávať z 13 obvinených. Šesť z nich bude stíhaných väzobne. Rozhodnutia nie sú právoplatné, rozhodovať bude Najvyšší súd SR.

566 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #mafia #Smer #Robert Kaliňák #Andrej Kiska #Norbert Bödör #bödörovci #Akcia Očistec