Kollár v najnovšom videu vyzýva politikov k spolupráci

Konečne sedí! Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) nakrútil tretie video z nemocnice.

13.11.2020 17:00
debata (56)

Od ťažkej autonehody, ktorú mal 24. októbra a vážne si poranil krčný stavec, zverejnil na sociálnej sieti už tretie video. V prvých dvoch z 3. a 10. novembra ešte ležal na nemocničnej posteli so zafixovaným krkom.

Najnovšie video však Kollár už nahral v sede. Zatiaľ čo v predchádzajúcich videách najmä vysvetľoval okolnosti svojej nehody, a ďakoval lekárom, zdravotníkom a ochranke, v najnovšom príspevku sa posunul k hodnoteniu politických pomerov.

„Uvedomil som si, že tu spolupracovali až tri nemocnice. Všetci odborníci, ktorí mi pomohli, ťahali za jeden povraz. Všimol som si, že oni sa nehejtujú. Nerobia proti sebe tlačovky, ale spolupracujú. Dokázali ma postaviť z postele, čo je malý zázrak,“ hovorí Kollár, čím naráža na politický spor svojich koaličných partnerov Richarda Sulíka (SaS) a premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) ohľadne zatvorených prevádzok a núdzového stavu.

„Keď som si všimol, akým spôsobom spolu komunikujú politici, pochopil som, že kým spolu nebudeme spolupracovať tak, ako títo lekári, Slovensko zostne ďalej na nemocničnom lôžku, rozbité a rozlámané,“ vyzýva Kollár.

Predseda parlamentu počas nehody sedel v aute aj s umeleckou vizážistkou Miroslavou Fabušovou, pri čom v tej dobe platil zákaz vychádzania. Kollár už v prvom videu vysvetľoval, prečo tento zákaz porušil. Údajne sa po Fabušovú zastavil preto, aby ju odviezol kúpiť liek.

56 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Kollár