Polícia žiada verejnosť o videá z protestu pred Úradom vlády

Polícia žiada verejnosť o poskytnutie videozáznamov z protestu, ktorý sa uskutočnil 17. novembra pred Úradom vlády SR v Bratislave. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

30.11.2020 07:12
debata (98)

„V prípade, ak sa občania nachádzali 17. novembra v čase od 13.30 h na hlavnej stanici Bratislava počas príchodu protestujúcich a následne od 15.00 h do 17.00 h na Námestí slobody číslo 1 v Bratislave počas prebiehajúceho protestu a nahrávali udalosti na mobil alebo kameru, žiadame, aby poskytli videozáznamy polícii,“ uviedla hovorkyňa. Videá majú polícii pomôcť pri objasňovaní protiprávnych konaní.

VIDEO: Takto to vyzeralo 17. novembra 2020 pred prezidentským palácom v Bratislave.

Video

Záznamy môžu občania odovzdať na USB alebo CD osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru. Poslať ich možno aj emailom na adresu krpzba@minv.sk, prostredníctvom stránok na úschovu videí alebo formou súkromnej správy Krajskému riaditeľstvu PZ v Bratislave na sociálnej sieti.

Tisícky ľudí 17. novembra protestovali v Bratislave proti vláde premiéra Igora Matoviča (OĽANO) a opatreniam prijatým pre pandémiu nového koronavírusu, a to napriek platnému núdzovému stavu a zákazu zhromažďovania sa.

VIDEO: Zábery polície spred Úradu vlády, ukazujú zranenie policajta.

Video
98 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia SR #17. november 2020