Naďovi rupli nervy z príspevkov na facebooku, podáva trestné oznámenia

Minister obrany Jaroslav Naď podáva sedem trestných oznámení (päť je priamo z jeho rúk, dve podali bezpečnostné zložky), pretože sa mu na sociálnej sieti vyhrážajú vraždou. Považuje týchto ľudí za odpad a špiny.

14.12.2020 12:38
Jaroslav Naď Foto: ,
Jaroslav Naď
debata (1382)

VIDEO: Naď chce exemplárne tresty pre hejterov, ktorí sa mu vyhrážali.

Video

Sociálne siete sú fenoménom doby a málokto z verejne činných ľudí sa vyhne hanlivým a nenávistným príspevkom. Minister Naď si však povedal dosť a podal viacero trestných oznámení.

„Môžem potvrdiť, že k dnešnému dňu sme ja, alebo priamo zodpovedné bezpečnostné zložky, podali zatiaľ 7 trestných oznámení za nebezpečné vyhrážanie. A budem v tom pokračovať. Rovnako boli prijaté ďalšie opatrenia na ochranu mojej rodiny. Nedopustím, aby si niekto vybíjal svoj primitivizmus na mojich deťoch,“ uviedol Naď na Facebooku.

Pripomenul, že v čase vyhláseného núdzového stavu sú tresty vysoké, ale bude trvať na svojom, aj keď „viacerí podozriví teraz vyplakávajú, že oni to tak nemysleli“.

Jaroslav Naď, tak ako iní politici, využíva sociálne siete na informovanie, ale aj šírenie svojich názorov. Nedávno čelil kritike, keď na otázku, prečo nešiel medzi ľudí, ktorí sa zišli na protestoch v Bratislave 17. novembra, napíal: „Ja normálnych ľudí nevidím demonštrovať, iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov.

Hodžovo námestie v Bratislave, 17. 11. 2020
Pred NR SR v Bratislave, 17. 11. 2020
+5Protivládny protest v Bratislave, 17. 11. 2020
1k+ debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Naď