Hlava na hlave, auto na aute. Policajti ďalšie z Koliby odkláňali

V Bratislave napadol na Troch kráľov sneh a Bratislavčania zobrali obľúbené rekreačné miesto Kolibu útokom. Aj drobný poprašok stačí na sánkovačku.

06.01.2021 13:30
debata (159)

VIDEO: Preplnená bratislavská Koliba.

Video

Na zasneženej bratislavskej Kolibe boli plné všetky parkovacie miesta, mestská polícia odkláňala autá naspäť. Na Kolibu bolo preto možné prísť už len peši. Na sociálnej sieti o tom informovala bratislavská mestská časť Nové Mesto.

Mestská časť zároveň vyzývala verejnosť na dodržiavanie opatrení. „Ani tu, v krásnej zasneženej prírode, nezabúdajme na riziká doby, v ktorej žijeme – vyhýbajte sa miestam s vysokou koncentráciou ľudí,“ upozornila.

Preplnená bratislavská Koliba počas Troch...
Preplnená bratislavská Koliba počas Troch...
+6Preplnená bratislavská Koliba počas Troch...

Starosta mestskej časti Nové Mesto Rudolf Kusý už doobeda na sociálnej sieti upozorňoval ľudí, že na Kolibe je plno. „Priznám sa, že tak plne svahy som ešte nevidel. K tomu sa pridala i hmla. Ľudia sú doslova všade,“ uviedol.

„Preto si radšej vyberte iné miesto na prechádzku a ak už sa chystáte na Kamzík autom, skúste ho prosím nechať nižšie a hore si to vyjdite cestičkou cez les. Krásna prechádzka zasneženou krajinou sa môže začať už tam. To, samozrejme, platí aj pre tých, ktorí idú rovno pešo alebo MHD,“ upozornil starosta.

159 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Koliba