Korčok potvrdil úmrtie Slovenky na Bali. Mala byť zavraždená

Minister zahraničných vecí Ivan Korčok (nominant SaS) v stredu potvrdil úmrtie slovenskej občianky na indonézskom ostrove Bali. Slovenka sa podľa medializovaných informácií stala obeťou vraždy.

20.01.2021 14:29 , aktualizované: 14:38
debata (13)

Korčok ubezpečil, že rezort v tejto veci koná v súčinnosti s rodinou. „Urobíme všetko, čo sa dá, je nám to úprimne ľúto,“ komentoval s tým, že viac vzhľadom na rodinu i ochranu osobných údajov nemôže povedať.

Spravodajský portál Aktuality.sk informoval o tragédii s tým, že ženu mali nájsť s bodnými ranami na krku. Polícia už zadržala aj podozrivého. Ako ďalej portál priblížil, indonézsky web Kompas.com priniesol dnes správu o vražde mladej Slovensky Adriany S. Tá mala byť zavraždená v dome, ktorý si prenajímala v meste Denpasar na Bali. Ženu mal v kaluži krvi nájsť v kuchyni jej kolega z práce. Polícia zadržala podozrivého Indonézana, ktorý sa s ňou poznal a v minulosti sa mali pohádať. Motív podľa polície ešte nie je jasný. Polícia pokračuje vo vyšetrovaní výsluchmi, ako aj zaisťovaním miesta činu.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #vražda #Bali #Ivan Korčok