Bittó Cigániková Matoviča nešetrila. Hovorila o konaní, nehodnom človeka

Jana Bittó Cigániková (SaS) Igora Matoviča (OĽaNO) vôbec nešetrila. Jeho konanie označila za "nie hodné človeka, aspoň minimálne nie psychicky zdravého človeka". Tieto slová odzneli na tlačovej besede, kde okrem iného podotkla, že o "absolútnej úprimnosti" jej a strany SaS vie aj premiér Eduard Heger.

16.04.2021 16:37
debata (53)

VIDEO: Bittó Cigániková o konaní Matoviča: Nie je hodné psychicky zdravého človeka.

Video

V SaS chcú dať premiérovi Eduardovi Hegerovi čas a šancu „upratať si“ vzťah a nové pozície s Matovičom a Bittó Cigániková tvrdí, že Heger sa o to úprimne snaží.

„Aj to, že to komunikujeme takto jasne a verejne, musím povedať úprimne, mám vopred odkomunikované s pánom premiérom, vedel o tom, že budem v tomto smere absolútne úprimná… nijakým spôsobom na mňa netlačil alebo neútočil, jednoducho to chápe,“ povedala Bittó Cigániková.

Na otázku, ako bude hlasovať SaS v prípade odvolávania ministra financií Matoviča v parlamente, keďže opozícia (hlas) má dostatok hlasov na zvolanie takejto schôdze, uviedla:

„Počkáme si, ako sa to vyvinie, potom sa určite dohodneme s partnermi na klube a budeme jednať spolu. Bola by som rada, keby sme si nejakým spôsobom upratali v rámci vlády, aby sme najprv dali šancu Edovi Hegerovi nejakým spôsobom reagovať na vzniknutú situáciu.“

VIDEO: Igor Matovič už dlhší čas hovorí o mediálnom lynčovaní svojej osoby. (13. 4. 2021)

Video
53 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Matovič #Sputnik V