Ibi Maiga si vymieňa statusy s políciou, ktorá ho označuje za úbohého

Polícia príspevok Ibrahima Maigu o úmrtí Jula Viršíka označila za snahu priživiť sa na úmrtí známeho moderátora. Svoj príspevok na stránke Hoaxy a podvody - Polícia SR nazvala "ÚBOHÝ IBRAHIM MAIGA SA PRIŽIVUJE NA SMRTI JULA VIRŠÍKA" a jeho aktivity označila "podprahové a primitívne".

30.05.2021 07:57
debata (444)

Polícia vyzvala známeho herca a speváka Ibrahima Maigu, aby šiel pomáhať slovenským lekárom. Urobila tak prostredníctvom statusu na sociálnej sieti na profile Hoaxy a podvody – Polícia SR, ktorým reagovala na Maigov príspevok. V ňom Maiga spochybňoval, že úmrtie známeho rozhlasového moderátora Júliusa Viršíka nesúvisí s očkovaním proti ochoreniu COVID-19, ktoré moderátor nedávno absolvoval.

Maiga polícii odpovedal ďalším statusom. "Prosim vás, toľko sa už nestrapnujte. Po prvé bolo by smutne keby sa polícia znížila na tuto úroveň že ohovára ľudí bez akehokolvek dôvodu , stačí si pozrieť moje statusy a zistite že nič proti Julovi ktorý bol moj kamarát a s ktorým som mal same prijemne zážitky R.i.P, dokonca som mu dal hold keď som žiaľ zistil že nám umrel… a tu niekto zrazu chce zneužiť moj status aby ma diskreditoval

Mna by zaujimalo kto si objednal tento trápny článok ktorý mi pripadá ako od nejakého zakomplexovaneho a zavistliveho človeka …inak si to neviem vysvetlit Ale pamätajte , ja nesom odkázaný na nijakých lajkov, ľudia ktorých ma poznajú za tie roky si robili o mne názor, a pre nich budete na smiech.

To nieje prvýkrát čo sa do mna navazate ,a verím že ani posledný krát lebo vam ležím v žalúdku …a viem prečo." napísal Maiga na sociálnej sieti svoj názor.

K tejto výmene názorov došlo pre predošlý Maigov status.

„Áno, som konšpirátor, lebo som si dovolil mať vlastný názor a neveriť všetkému, čo mi systém tlačí do hlavy. Máte právo veriť čo chcete, máte právo ma nazvať konšpirátorom, lebo ja som nikto len Ibrahim Maiga, a oni sú páni dokonalí zvaní Ministerstvo zdravotníctva a preto len oni môžu mať pravdu, lebo tak hlásia,“ napísal Miaga v statuse.

Polícia jeho príspevok označila za snahu priživiť sa na úmrtí známeho moderátora. „Pán Maiga, skúste raz v živote spraviť niečo užitočné. Buď mlčte, alebo choďte pomáhať lekárom na Slovensku, v štáte, ktorý vás prijal a ponúkol Vám podmienky na Vašu krátku umeleckú kariéru,“ napísala polícia.

Tá zároveň opätovne poukázala na fakt, že status o škodlivosti očkovania opakovane šíri osoba, ktorej korene siahajú do afrického Mali. Práve Mali totiž patrí medzi niekoľko štátov sveta, do ktorého nemôže nikto vstúpiť bez absolvovania očkovania proti žltej zimnici.

444 debata chyba
Viac na túto tému: #Ibrahim Maiga #Július Viršík