Čaputovej dcéry sú už tiež zaočkované. Dovolenku v Toskánsku obhajovala

Prezidentka Zuzana Čaputová nedávno kritizovala opozíciu, že ľudí odrádza od očkovania. Ona sama je jeho propagátorkou, pričom vakcínu už dostali tiež jej dcéry Ema a Lea.

13.07.2021 17:55
debata

VIDEO: Prezidentka Zuzana Čaputová o očkovaní dcér a ceste do Toskánska.

Video

Čaputová Pravde potvrdila, že obidve jej dcéry už majú očkovanie za sebou. „Jedna z nich má dvadsať rokov a dostala sa naň ako sprievod staršej osoby, ktorá ešte zaočkovaná nebola. Druhá dcéra, ktorá ešte len bude mať osemnásť rokov, je už tiež zaočkovaná,“ prezradila prezidentka.

Prezidentka na Orave

Prezidentka Zuzana Čaputová na návšteve v Oravskej Polhore 13. 7. 2021.

Fotogaléria
Prezidentka Zuzana Čaputová v Oravskej Polhore.
Prezidentka Zuzana Čaputová v Oravskej Polhore.
+4Prezidentka Zuzana Čaputová v Oravskej Polhore.

Rozhodli sa tak vraj samy, ale tiež s plným súhlasom rodičov. „Samozrejme preto, že očkovaniu plne dôverujem,“ podotkla prezidentka.

Prezidentka Zuzana Čaputová v Oravskej Polhore Čítajte viac Čaputovú zaujala Orava pôrodnosťou aj moderným prístupom k ekológii

Vyjadrila sa tiež ku kritike niektorých ľudí, ktorým sa nepozdáva, že nedávno absolvovala zahraničnú dovolenku v Toskánsku. „Cestovať do zahraničia momentálne nie je zakázané. Treba sa však správať zodpovedne – vrátane očkovania, ktoré máme v mojom prípade všetci,“ poznamenala.

Zároveň objasnila, že v cudzine bola iba na predĺženom víkende. „Dovolenka v zahraničí je však povolená. Samozrejme, pri dodržiavaní všetkých potrebných opatrení,“ doplnila.

VIDEO: Prezidentka Zuzana Čaputová v Oravskej Polhore.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Bratislavský kraj #očkovanie #Zuzana Čaputová