Na Hodžovom námestí v Bratislave zatiaľ demonštruje zopár ľudí

V Bratislave aj dnes pokračujú protesty proti vládnym opatreniam. Na Hodžovom námestí pred Prezidentským palácom sa nachádza približne desiatka demonštrujúcich. Situácia je zatiaľ pokojná a dohliadajú na ňu aj policajti.

06.08.2021 10:50
protest demonštrácia Foto: ,
Protest proti vládnym opatreniam v Bratislave na Hodžovom námestí pokračuje. Ráno prišla hŕstka ľudí. 6. august 2021.
debata (123)

VIDEO: Protesty pokračujú, ľudí je zatiaľ málo.

Video

Protesty sa v Bratislave konali aj vo štvrtok. Jeden sa začal na Hodžovom námestí pred Grasalkovičovým palácom, druhý bol pred Úradom vlády SR na Námestí slobody. Protestovalo sa proti očkovaniu, testovaniu, pandemickým opatreniam, predstaviteľom vlády a parlamentu, proti prezidentke Zuzane Čaputovej i médiám. Došlo i k niekoľkomi­nútovým blokáciam ciest pri Hodžovom námestí i pri Námestí slobody. Chvíľu blokovalo Panónsku cestu 12 áut. Polícii sa podarilo v krátkom čase zakročiť a dlhším blokáciam zabrániť.

VIDEO: Policajní ťažkoodenci zasiahli proti skupine demonštrantov. (5.8.2021)

Video

Mareka Kotlebu a ďalších dvoch zadržaných prepustili

Poslanca Národnej rady SR Mareka Kotlebu (ĽSNS) a ďalšie dve osoby polícia po štvrtkovom proteste na Hodžovom námestí vypočula a prepustila na slobodu. Potvrdil to hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

„Osoby, ktoré boli v priebehu včerajšieho verejného zhromaždenia na Hodžovom námestí obmedzené na osobnej slobode a predvedené na policajné oddelenie, boli po vypočutí prepustené na slobodu,“ uviedol Szeiff.

Bratislava, koronavírus, protest Čítajte viac Dážď poznačil protesty. Ľudí blokujúcich dopravu policajti vytlačili
123 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #protest #demonštrácia