Tragické ráno pri N. Zámkoch a Šali. Štyria mŕtvi, kamión v protismere

Zrážka troch osobných motorových vozidiel a kamióna medzi obcami Neded a Dedina Mládeže (neďaleko Nových Zámkov a Šale) má štyri obete a viacerých zranených. Podľa polície prešiel kamión do protismeru.

29.09.2021 08:16 , aktualizované: 11:34
kamión, nehoda 1 Foto:
Tragická nehoda medzi obcami Neded a Dedina Mládeže.
debata (53)

Pri náraze sa podľa informácií Hasičského a záchranného zboru kamión prevrátil. Hasiči po príchode zistili, že jedno z áut zostalo zakliesnené pod havarovaným kamiónom.

„Zasahujúci hasiči poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc, vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín. Následkom nehody utrpeli doposiaľ 3 osoby zranenia, ktorým na mieste podľahli. Ďalších 9 osôb sa zranilo. Na mieste udalosti zasahujú hasiči z hasičských staníc v Kolárove a v Šali,“ uviedli záchranári ráno na sociálnej sieti. Neskôr polícia informovala o štvrtej obeti.

„Vodič kamiónu sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, v dôsledku čoho prešiel do protismeru, kde zachytil jedno vozidlo a následne narazil do dvoch oproti idúcich vozidiel,“ informovala polícia. Pri nehode sa zranil aj poľský vodič kamiónu.

„Cesta je momentálne uzavretá, preto ak je to možné tak sa tomuto úseku vyhnite. Okolnosti, príčina, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania,“ uviedla polícia.

Tragická nehoda medzi obcami Neded a Dedina...
Tragická nehoda medzi obcami Neded a Dedina...
+4Tragická nehoda medzi obcami Neded a Dedina...
53 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda