NAKA zadržala podnikateľa Sisáka, ktorému písal Kočner

Národná kriminálna agentúra v utorok v rámci protikorupčnej akcie Syseľ na východe Slovenska zadržala tri obvinené osoby. Jednou z nich je aj podnikateľ Marián Sisák, ktorému písal Marian Kočner v júni 2018 správu o tom, že ho berú do väzby.

21.10.2021 07:12
Marian Kočner Foto:
Marian Kočner
debata (40)

Informoval o tom portál televízie Markíza tvnoviny.sk. Keď poslali Kočnera do väzby, napísal správu trom ľuďom: Alene Zsuzsovej, milenke Miriam Hatinovej a Sisákovi. „Neverím,‟ mal reagovať Sisák na Kočnerovu správu.

V rámci protikorupčnej akcie Syseľ zadržala NAKA tri obvinené osoby, má ísť o trestné činy podplácania a nepriamej korupcie. Policajti urobili osobné i domové prehliadky, ako aj prehliadky iných priestorov. Medzi obvinenými i zadržanými majú podľa portálu televízie byť aj advokáti či súdni úradníci.

„V tejto trestnej veci vyšetrovateľ obvinil šesť osôb, ktoré sa mali dopustiť korupcie najmenej v troch prípadoch – pri ovplyvňovaní civilných a trestných konaní vedených na rôznych súdoch v Prešovskom a Košickom kraji,“ potvrdil pre Markízu hovorca policajného prezídia Michal Slivka Slivka s tým, že viac informácií nateraz polícia nemôže poskytnúť.

© Autorské práva vyhradené

40 debata chyba
Viac na túto tému: #Marian Kočner #NAKA