Horor na železničnom priecestí v Ivanke pri Dunaji. Vodiča zabil druhý vlak

Keď jeden vlak prešiel, auto vošlo na železničné priecestie na červenú rovno pod kolesá druhého vlaku. Šofér neprežil. Signalizácia podľa polície fungovala.

23.10.2021 21:11
zrážka, železničné priescestie, Ivanka pri Dunaji Foto:
Vodič zahynul po zrážke s vlakom na železničnom priecestí v Ivanke pri Dunaji.
debata (65)

VIDEO: Zábery z tragédie na železničnom priecestí. Polícia varuje vodičov.

Video

„V sobotu v čase o 11:20 h sme na linke 158 prijali oznámenie o zrážke vlaku s osobným motorovým vozidlom v okrese Senec. Všetky záchranné zložky sa okamžite dostavili na určené miesto. Podľa doterajších informácii 67 – ročný vodič osobného motorového vozidla zn. Mercedes – Benz vošiel napriek funkčnej signalizácii s autom na železničné priecestie na Poľovníckej ulici v Ivanke pri Dunaji. Tam, bohužiaľ došlo k stretu s vlakom, ktorý prechádzal uvedeným úsekom smerom na obec Bernolákovo. Po tejto zrážke utrpel vodič osobného motorového vozidla zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ informovala Polícia SR. Začala stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Polícia zároveň upozornila všetkých vodičov, že je „zakázané vchádzať na priecestie ak sa dáva výstraha dvoma červenými striedavo prerušovanými svetlami priecestného zabezpečovacieho zariadenia. Takisto ak sa spúšťajú, sú spustené alebo sa dvíhajú závory a je vidieť alebo počuť prichádzajúci vlak alebo počuť jeho húkanie a pískanie“.

65 debata chyba
Viac na túto tému: #železničné priecestie